Flytt

Imorgon flyttar vi!!
Ja om besiktningen av huset går igen förstårs.. bara småfel har vi hittar..
Ser inte fram emot flytten eftersom Anders jobbar hela dagen imorgon o hinner inte hjäpla till förs han kommer hem vid 18 tiden, jag som e van o snabbflytta.. allt kommer ta sån tid när man inte kan bära tunga saker.. men ska iaf lasta hästsläpet imorgon förmiddag som anders ska köra dit så jag kan packa upp köket iaf!!

På onsdag är anders ledig så då blir det nog till o åka o handla mat.. de ska bli roligt!!

Sotarn

Så nu har jag ringt sotarn oxå så han kan komma o besiktiga ventilationen på torsdag sen nästa tisdag kommer besikningsmännen sen e de nog bara o flytta in :)
Ska bli sååå skoj, fast läskigt oxå. Har ju bott hemma hos anders föräldrar så länge nu så det kommer kännas konstigt o flytta till sitt eget igen.
Men de kommer nog bli toppenskoj.
Anders sålde krossen igår oxå så nu har vi råd o betala kontantinsatsen.

Sovit hela natten

Fan va skönt, de e söndag o jag e typ pigg.
Tjejerna har sovit hela natten för första gången på ungefär 2 veckor.. Har alltid sovit mer än sex timmar per natt sen dom va en månad men dom sista två veckorna har dom vaknat vi ett tiden o runt tre.. vet ej varför.
Men inatt sov dom :)
Igår va vi bra hemma o tog de lungt, hur skönt som helst..
O i fredags va vi över hos Martina o Kim.. Jättetrevligt som vanligt.
De va igentligen så att jag, Martina o ungarna skulle över till Skärgårdsstad o fika med Åsa, Rosa-Li o Björn men de blev inte så.
För när vi skulle åka hem ifrån Nettan o Björn så Ramlar Anders med Mina o Julia o våran stackars Mina voltar ner för slänten i bilbarnstolen!!!
NEJ hinner jag skrika o drabbas av pannik (va de värsta jag sett i HEEEELA mitt liv) (kännde mig som hon som släppte vagnen på perongen för en sek innan tåget kommer o vagner åker ner på relsen)
Men de gick iaf bra, Anders mådde psykist dåligt men Mina o Julia tog ingen skada.. Vi va nämligen in till AstridLindgrens barnsjukhus.. Blev där i 5 timmar o fick bra hjälp.. supertrevlig personal..
Åsa o Björn följde med in eftersom Anders skulle iväg o jobba o inte kunnde ta ledigt.'

Men kan ni tänka er panniken jag fick när jag såg min dotter volta ner för slänten o inte kunna göra någonting?!
Trodde verligen inte att de skulle gå så bra som det gjorde.. inte äns en liten skråma fick hon!!
Igentligen så va det nog mest jag som tog skada.. >Hör fortfarande mig själv skrika NEEEEJ i ren panik!! O det skär i mitt hjärta.. får ont nu bara jag tänker på det.
Tänk vad illa det kunnde ha slutat.. Värsta mardrömmen blev sann.. med de gick ju BRA!!
Att se min dotter volta dom här tre varven går inte att beskriva med ord.. tänk om det ej gått bra, vad hade man gjort då?!!

Men hon sa det på AstridLindgrens att de är vanligt att folk kommer in med liknande skador ofta.. det är ju helt galet att det är så lätt hänt..
Jag har ju tänkt på det här ofta innan det hände att tänk o snubbla när man går i trappen med dom.. o tänk om barnvagnen välter när man är ute o går.. ja jag tänker alltd på sånt för att jag är rädd att det ska hända... O så HÄNDER det.. DET VÄRSTA MAN KAN TÄNKA SIG!!!

Det jag är mest förvånad av är att jag ändå tog det med "is i magen".. troligtvis för att Anders va lugn o sannsad..
Tur att jag har honom som ser steget längre än mig.. ha ha

ÄLSKAR JULIA O MINA!!
mina fina o välskapta barn..
nog om det här nu!!

Idag ska vi åka till Cissi o Sporris o fira födelsedagsbarn, kommer inte ihåg vem som fyllde år om de va Indra eller Engla med det ger sig.

Bye Bye!!

Mild havregröt.

I dag fick jag sova massor så skönt!!
Tjejerna vaknade som vanligt vid ett tiden men fick dom till att somna om, men vid tre va jag tvungen o gå ner o göra mat eftersom dom matvägrade igår kväll.. men dom har varit helt underbara idag!
Jag låg kvar i sängen till kl 12:30 då Min kära sambo har tagit han om dom hela morgonen så han lär vara lagom trött nu när han kommer hem.. stackare. Men jag behövde verkligen sova.
Va till Å-berga idag o köpte välling, blöjer o lite mat till oss vuxna. Köpte även Mild havregröt till tjejerna som jag har blivit rekomenderad till att prova av Helena, Jeanettes kompis. Eftersom att jag tycker att tjejerna blir så gnälliga på kvällen när vi gett dom burkmat. Helt galna blev dom.. gjorde endast smakportionen vilket jag tyckte så galet mycket ut men dom åt upp allt o ville till och med ha mer, men de vågade jag inte ge dom.. men har dom inte fått ont inatt så kommer dom troligtvis få lite mer imorgon.. Hoppas natten blir lung för dom älskade verkligen gröten.. dom va så söta!

Ikväll gav jag dom kvällsmaten vid 20:30 ungefär så jag räknar med att jag kommer att få gå upp tidig morgon o ge dom mat.. men de e det värt.. har varit ganska skönt o bara ligga isoffan ikväll själv.

Träffade FasterÅsa o Björn oxå i Å-berga så vi bestämmde att vi skulle åka dit imorgon o fika lite.. martina följer med så de kommer att bli massa skoj.. Å Martinas farmor kommer att bli jätteglad för hon vet inte att Martina ska med.. ha ha.

Målarna kom idag oxå.. ska bli så skoj att få se hur det blir med tapeterna!!
Tyvärr så blir det inte riktigt som vi tänkt oss i halen men det får duga.
Vi hade ju valt en klinkersmatta där o vi trodde att den bara skulle vara i hallen men den kommer även va igången mot sovrummen o badrumet.. lite tråkigt men vi kommer ju iaf få ett golv :)
Får ta o fixa en fin matta så tänker man kanske inte på det.

Nä nu ska jag sätta mig i soffan igen o vänta på Anders som borde vara på ingång.

Bli så arg

Blir så arg på mig själv, nu har jag gjort av med pengar igen som jag inte har!!
Varför lär man sig inte.. blir tokig!!


Igår va vi jag på The studio o tog kort, åkte med Frida, Jessica o Martina.. va jättenärvös då jag hatar o va med på kort. Men fick iaf ett par bra bilder på mig själv, men de va ju på tok för dyrt.. Anders kommer att döda mig. Min plan e att inte säga något.. lite elakt kanska men de finns så MYCKET annat som vi MÅSTE spara/läggar pengar på.
Va fan har ju inte äns råd med barnmat knappt!
Har gjort av med alldeles för mycket pengar. Pengar som vi måste ha till lånet på huset.. hoppas verkligen att krossen blir såld så vi har råd med handpenningen på lånet.
Blir tokig på att inte ha några pengar, speciellet nu när man snart ska flytta o vill ha pengar till o köpa saker till huset!!

Här kommer iaf bilderna!!














Snö.

Vaknade nyss av att tjejerna vaknade igen o va allment irriterad eftersom jag varit uppe kl 1 inatt när tjejerna bestämmde sig för att vakna men fick dom o somna om, sen vaknade dom vid 5 o ville ha mat. INte roligt. Igår imorse sov dom ju till kl 8!!
Men lagom sur satte jag mig här vid datorn o muttrade lite tills jag såg att det snöade.. helt galet.
Stör inte mig tcyker faktist att de e lite mysigt.. men den kommer ju inte stanna kvar så de e väl inget o gråta floder för!

Idag ska jag Martina, Jessica o Frida in till stan o fota oss lite.. hoppas de blir någon bra bild iaf!!

Målare

Vårat hus står fortfarande alldeles tomt o ensamt, men målaren ringde idag o sa att dom skulle komma i veckan o fixa golv o tapeter.. ska bli så jävla skoj o se hur det blir.. då blir det lixsom ett hus som man bor i!!
Den 27 okteober e det ju slutbesiktning o hoppas på att vi ej hittar några stora fel som måste åtgärdas innan vi flyttar in.. vill verkligen flytta in den 27 oktober för det är snart!!
Måste ringa en sotare oxå som kommer o besiktigar sotgrejset.

Tjejerna knakar o växer.. kan inte fatta att dom har blivit så stora så fort.. väger säker över 6kg nu.
Julia vänder på sig nu utan svårigheter och Mina har precis börjar öva.
Julia skrattar som bara den men de är svårt o få henne att göra de. Mina hon skrattar men de kommer inget ljud.. jättesöt är hon när hon sitter med helöppen mun utan att det kommer något ljud. Men man ser verkligen att hon skrattar.. hela hon lyser med ansiktet.
Ska bli så himla roligt när mamma kommer upp så hon får se hur stora dom har blivit. Vuxit i nästan alla tröjor som hon har stickat, tråkigt bara att vi är ute så sällan så dom hänger mest på galjar o ser fina ut.. men hoppas på att hinna använda ALLA fina tröjor som hon har stickat innan dom växer ur dom.

Har lämnat in kameran på lagning nu oxå så hoppas vi får tillbaka den snart, tagit väldigt få bilder nu på tjejerna sista tiden.. den gick sönder när jag skulle ta 4 månaders bilderna.. så dom kommer så fort vi fått tillbax kameran.

Måndag.. nä de e tisdag ju

Hum inte skrivit på jättelänge juh!
Händer som vanligt inte så mycket här hemma, väntar fortfarande på att målaren ska komma o fixa golv o tapeter.. vårat hus står bara tomt o väntar på att fixas till.

I torsdags åkte jag hem till Jelica o blev kvar, fick fika, middag frulle och en god nachotallrikslunch på fredan innan jag åkte hem.
I fredgas blev det hem till Frida på middag.. mumsigt.
Lördags va de kalas hemma  hos Janet som fyllt år, massa god mat o öl :)
Anders åkte hem tidigare med ungarna o hämtade mig senare.. kl 02:30 :)
I söndags åkte vi hem till Jelica igen o hämtade vår nya fina bil, opel is the shit!!

Igår  jobbade anders o när han kom hem så fixade han opel sen åkte han o kim o fiska.. hoppas han blir hemma idag.. han slutar ju snart o de skulle va skönt o ha lite sällskap när man tar hand om barnen!

RSS 2.0